begeleidingskundige

Fix'Um benadert uw organisatievraagstuk vanuit systeemdenken; dat wil zeggen vanuit zichtbare en onzichtbare samenhang en onderlinge relaties.

En kijkt altijd vanuit uw totale context van verbindingen en actualiteit; vanuit onder- en bovenstroom-dynamiek.

Zij kiest niet voor standaard lineaire oplossingen, maar biedt kansrijke nieuwe ingangen om belemmerende gedragspatronen te doorbreken en een blijvende gezonde (cultuur)verandering te realiseren. Echt contact maken, veiligheid creëren en ervarings gericht leren met en van elkaar.

 

bouwen vanuit vertrouwen!

 

Fix'Um belooft u meer betrokken en competente medewerkers die zich bewust zijn van collectieve verantwoordelijkheid, persoonlijk leiderschap en het gezamenlijke doel om in deze roerige tijd op gezonde wijze succesvol te acteren.


reacties van klanten en deelnemers"Ministerie van Defensie heeft goede ervaringen opgedaan met Marion Soons van Fix 'Um deskundig, goede resultaten en prima prijs/ kwaliteit verhouding.

Teamleden worden door Marion uitgedaagd zich te verbinden met elkaar en met hun taak. Zij weet letterlijk en figuurlijk alle ruimte die er is, goed te gebruiken. Naast de gebruikelijke kennis en vaardigheden die een teamcoach heeft, biedt zij een warme persoonlijkheid die vakkundig onverwachte interventies doet... en ze laat niemand ontsnappen."

HR adviseur Ministerie van Defensie


"Marion heeft ons HRteam begeleid in een professionaliseringstraject. Wij hebben Marion als een zeer inspirerende, creatieve en deskundige coach ervaren. Wij voelden ons tijdens dit proces gehoord en begrepen. Tijdens het teamproces was Marion in staat om een accurate analyse te maken van wat er speelde in het team en heeft hier goed en doortastend op ingespeeld."

HR Stichting OvO-Zaanstad


"Marion Soons heeft op een warme, betrokken en doelgerichte manier ons schoolleidersteam begeleid. Zij heeft ons geleerd opener, eerlijker en onderzoekender te werken en te handelen. Daarbij heeft ze o.a. de Team Konfrontatie Methode ingezet. Wij zijn daardoor als team gegroeid en effectiever geworden."

Directeur Trias VMBO


"Ik heb met Marion een teamtraject gedaan met mijn unit van 14 personen. Hierbij werd een perfecte "foto" van de unit gemaakt waarbij de noodzakelijke verbeterpunten voor een betere teamprestatie goed zichtbaar werden. Marion heeft bij "het spiegelen" en aanreiken van een verbeterprogramma voor de unit een goede, integere rol gespeeld."

HRteamleider TenneT


"Marion Soons gaf diverse groepen medewerkers van onze gemeente on-the-job-begeleiding in een ZelfManagement programma. Naast persoonlijke effectiviteit bood zij concrete tips en tools voor het organiseren van hun werk en het vergroten van persoonlijke efficiency. Ze deed dat voortreffelijk! Stuk voor stuk roemden de deelnemers de manier waarop Marion daarbij de harde en de zachte kant wist te combineren. Marion gaf niet alleen blijkt van haar expertise en analytisch vermogen. Energiek, met een luisterend oor, met oog voor ieder individu en niet te vergeten met relativerende humor en creativiteit, maakte zij de deelnemers enthousiast om hun vitaliteit en effectiviteit duurzaam te vergroten."

Interim directeur Overheid