carrière coaching

Wil je nu, maar ook in de toekomst, met plezier werken?

 

Ik ben graag je Coach. Ik maak het ontwikkeltraject persoonlijk, no-nonsense en professioneel. Geen standaard stappenplan, maar een passende praktische aanpak die recht doet aan jouw vraag. Laten we er samen een betekenisvol proces van maken!

In een aantal sessies kunnen we jouw mogelijkheden verkennen: via een traject dat helemaal op jouw behoefte is afgestemd. Misschien ben je op zoek naar een nieuwe baan of eigen ondernemerschap? Of wil je gewoon weer eens stil staan in jouw huidige baan bij toekomstige stappen? Misschien wil je eens dieper uitzoeken wat jij nu echt belangrijk vindt en wat je kwaliteiten, verlangens en mogelijkheden zijn? Zoek je misschien een betere werk-privé balans? Of heb je binnen je werk een specifieke vraag rond samenwerken, jezelf profileren of met meer bravoure jezelf laten zien?

 

Ik kan je ondersteunen bij al deze thema’s, middels een uitgebreide set van reflectie oefeningen, eerlijke feedback en testen. Ik reik je nieuwe kennis en inzichten aan; maar vooral een concreet plan voor jouw vervolg. 

 

… om uiteindelijk met regie & resultaat

meer sturing te geven aan je carrière en leven!


Energie en regie houden in je werk

Het nieuwe STAP-budget komt eraan. Werkenden en werkzoekenden kunnen vanaf 01 maart 2022 een budget van € 1.000 per jaar aanvragen die besteed kan worden aan een opleiding, training of cursus. STAP staat voor STimulering ArbeidsmarktPositie, zie STAP portaal particulieren UWV. Op het portaal vind je bijvoorbeeld informatie over het opleidingsaanbod en het aanvragen van het STAP-budget. Het STAP-budget vervangt de huidige scholingsaftrek voor studiekosten bij de inkomstenbelasting.

 

Mooie kans als je jezelf wilt ontwikkelen en/of je positie op de arbeidsmarkt wilt verbeteren! Maar ook een kans om te voorkomen dat je vastloopt in je loopbaan, bijvoorbeeld omdat je werk geen plezier meer brengt. 

Als je in beweging wil/moet komen op de arbeidsmarkt, kan een loopbaancoach je helpen helder te krijgen wat je talenten en kwaliteiten zijn en wat je ècht wilt in werk. Zodat je weer met plezier aan het werk bent in een voor jou goed passende omgeving. 


reacties van klanten en deelnemers


"Ik gun iedereen een coach als Marion! Marion kwam op mijn pad tijdens een loopbaanbegeleidingstraject van mijn vorige werkgever. Ze is een echte professional, fijne persoonlijkheid, positief, heeft humor en stelt de juiste vragen. Ik keek uit naar elke sessie. Ik ben erg blij met de inzichten die ik heb gekregen, waardoor ik nu bij mijn huidige organisatie ben gekomen. En bij deze organisatie heeft Marion vervolgens ook een hele inzichtelijke training gegeven aan de leidinggevenden daar. Ontzettend blij mee!"

HR-adviseur bij PAX for Peace


"Marion werd mij als coach toegewezen als loopbaanbegeleider na een reorganisatie bij mijn toenmalige werkgever. Bij ons eerste contact voelde ik meteen een klik. Marion is een inspirator en bevlogen coach, die met veel passie meehelpt om het beste uit jezelf te halen. Ze stelt goede en prikkelende vragen om je uit je comfortzone te halen en om je in beweging te brengen. Daarnaast is Marion een warme persoonlijkheid die echt verbinding met je maakt. Ik kan haar van harte aanbevelen!"

Franchise ondernemer Travel Counsellors


"Het was mij een groot plezier om samen te werken met Marion en ik keek uit naar onze afspraken. Marion kan goed luisteren en weet de juiste vragen te stellen om zo tot de kern te komen. De gesprekken en oefeningen hebben mij veel inzichten gegeven en concrete handvatten om mee aan de slag te gaan. Ik beveel Marion van harte aan als coach. Ze heeft er niet alleen de papieren voor, ik kan merken dat ze er echt het gevoel en de persoonlijkheid voor heeft. Marion, hartelijk dank voor dit verhelderende en prettige traject samen!"

Eigenaar Golden Phoenix coaching